Top 10 røde blomstrende planter
1. Rød Valeriana

Denne plante er også kendt som sporeblomsten. I Frankrig kan du se disse smukke røde blomster overalt i naturen. Nogle gange ser de bare ud til at hoppe ned fra klipperne. I vores land er de populære i stenhaver. Sporeblomsten vokser ubesværet i mager jord. En vild art forekommer nogle steder i vores land.

Højde: 30-80 centimeter
Hvornår skal man så rød baldrian: forår
Blomstringstid: maj til juni
Latinsk navn: Centranthus Ruber
Plantetype: flerårig
Den røde baldrian er en af ​​de letteste planter i haven. Giv den en plads i solen eller halvskygge, så du ikke skal gøre noget ved det.

2. Rød tulipan

Efterhånden ved vi alle, at vores “nationale” blomst faktisk kommer fra Tyrkiet og Iran. Men der er ingen grund til ikke at tage denne smukke forårsblomst med i haven. Der er mange røde nuancer, og du kan kombinere dem. Tulipaner blomstrer ikke ret længe, ​​men de blomstrer voldsomt. Og der er få blomster, der gør det så tydeligt, at de nyder solen.

Højde: 50 centimeter
Hvornår skal man så tulipaner: efterår i en dybde på 10 centimeter
Blomstringstid: forår
Latinsk navn: Tulipa
Plantetype: løgplante
Når tulipanen er færdig med at blomstre i haven, skal du fjerne blomsten. Du lader det grønne stå til det bliver gult og i det øjeblik fjerner du det.

3. Rød bøgehæk

Du skal ikke forvente blomster på denne busk, men du skal forvente røde/lilla blade 3 kvarter om året. Om vinteren mister den røde bøgehæk sine blade. Denne busk danner en kompakt hæk, hvis du beskærer planten tilstrækkeligt og godt. Farven af ​​bladene er en fryd for øjet, og mange fugle kan godt lide at søge ly i disse robuste buske.

Højde: op til 2,5 meter
Hvornår skal man så boghæk: plant en rød boghæk, som du foretrækker om foråret
Blomstringstid: ikke relevant
Latinsk navn: Fagus Sylvatica
Plantetype: busk
Den røde bøgehæk tåler dårligt mudret eller våd jord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *